Home » Despre noi » Prezentare generala

 

  •    cursuri de limbi straine: cursuri generale si cursuri de  specialitate
  •    cursuri pentru examene internationale
  •     cursuri corporate
  •     cursuri pentru copii si adulti
  •    traduceri 
  •    9 ani experienta
  •     peste 90.000 ore de curs
  •     peste 900 cursanti
  •    98% rata de promovabilitate teste

Ne-am dezvoltat de-a lungul timpului ca centru de excelenta in predarea limbilor straine, sustinand in prezent cea mai diversificata gama de cursuri de limba engleza din Sibiu: cursuri generale pentru toate nivelurile de competente, cursuri de specialitate pe diverse domenii sau profesii, cursuri pentru examene internationale (Cambridge, LCCI, DELE), dar si cursuri de limba italiana, franceza (DELF/DALF), germana (Goethe Institut) si spaniola.

Cursurile ProLanguage urmeaza clasificarile Cadrului European Comun de Referinta pentru Limbi (The Common European Framework for Languages) al Consiliului Europei, respectiv nivelurile de competente A1-C2.

Venim in intampinarea cursantilor cu o abordare placuta şi eficienta a modului de predare şi invatare a limbilor straine – metoda comunicativa, interactiva, aplicand conceptul de Learning by Doing – Invatare prin actiune in toate cursurile pe care le sustinem.

Personalizandu-ne serviciile pe nevoile si asteptarile specifice fiecarui client, ne-am extins gama de cursuri dar si metodele de predare.

Cursurile noastre sunt cele ce ne-au recomandat de-a lungul timpului, an de an tot mai multe companii dar si persoane fizice alegand sa invete cu noi. Suntem incurajati in permanenta de aprecierile cursantilor, convingandu-ne sa continuam, sa dezvoltam noi servicii si noi metode de predare. (Clienti)

 

Viziune, Misiune, Valori

Viziune: Credem ca a invata sta in natura noastra umana. Putem insa deveni cu adevarat profesori doar daca ramanem, in acelasi timp, si elevi.

Prin ProLanguage, ne-am asumat rolul de specialisti in predarea limbilor straine. Profesorii nostri studiaza in permanenta pentru a putea aduce noutate si plus de valoare programelor de formare si tehnicilor de predare.

Misiune: Prin ceea ce facem zi de zi, ne propunem sa contribuim la dezvoltarea personala si profesionala a celor din jurul nostru, deschizandu-le calea, prin invatarea limbilor straine, spre noi cunostinte, experiente si oportunitati.

Valori:

-  Impreuna

-  Integritate

-  Creativitate

-  Daruire

 

Pro Language de-a lungul timpului

2005 – Infiintare ProLanguage ca furnizor de cursuri de limba engleza adresate companiilor si institutiilor din Jud. Sibiu;

2007 – Introducerea cursurilor individuale (one-to-one);

2009 – Introducerea cursurilor deschise de limba engleza pentru adulti si copii;

– Introducerea cursurilor de pregatire pentru examenele Cambridge si a celor de limba germana pentru prescolari;

2010 – Introducerea cursurilor de limba italiana pentru companii si pentru adulti;

2011 – Extinderea gamei de cursuri si lansarea cu succes a cursurilor de limba germana si franceza pentru companii (importante companii si brand-uri internationale devenindu-ne clienti) si persoane fizice;

2011 – Introducerea cursurilor de limba engleza de specialitate (medicina,  domeniul financiar-bancar, industrie, etc.)

2012- Introducerea cursurilor de pregatire pentru certificatele internationale LCCI, DELF/DALF, Goethe Institut.

- Participare ca si furnizor in cadrul proiectului de pregatire a personalului din Serviciul Public de Politie Locala al Municipiului Sibiu (program finantat prin fonduri europene).

- Partener British Council in pregatirea si organizarea examenelor Cambridge.

2013- Centru autorizat de examinare LCCI.

2013- ProLanguage devine marca inregistrata la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci, prin certificatul nr. 125071/13.02.2013.

2012 – 2014- Partener Principal al programului de educatie nonformala YouthBank Sibiu

 

Room 3 Room 3.7 Room 3.5 Room 1.6 Room 1.5 Reception 1.1