Home » Despre noi » Servicii

Am dezvoltat Centrul de Excelenta ProLanguage pentru a putea raspunde la cat mai multe necesitati in domeniul limbilor straine: invatare (cursuri si programe de formare), evaluare (testare, examinare) dar si servicii de traducere:

Engleza    Germana   Franceza    Italiana    Spaniola    Romana

Cursuri/Programe de formare

Organizam cursuri generale pentru toate nivelurile de competente, cat si cursuri de specialitate pe diverse domenii sau profesii.

Implementam programe de formare interne in cadrul companiilor si sustinem cursuri deschise pentru copii, studenti si adulti.

Evaluare/Testare

In calitate de centru autorizat de pregatire si examinare, prin intermediul nostru puteti sustine  examene internationale de tip Cambridge, LCCI, DELF/DALF,  Goethe Institut (atestate de limba germana), asigurand alaturi de centrele internationale partenere consultanta specifica necesara, materiale de studiu si simulari pentru examene.

Oferim servicii personalizate de testare a cunostintelor de limba si consiliere in vederea alegerii programului de formare care vi se potriveste cel mai bine.

Special pentru companii, asiguram consultanta in procesul de recrutare a candidatilor pentru posturile ce necesita cunoasterea unei limbi straine, precum si servicii de testare si evaluare periodica a angajatilor.

Metoda de predare

Pentru cursantii nostri am implementat noi concepte utilizate in predarea limbilor straine, totul cu scopul de a obtine rezultate imediate si de a oferi lectii interesante, inedite, de neuitat.

ProLanguage, prin programul intern de dezvoltare si diversificare a programelor educationale,  introduce noi standarde in predarea si invatarea limbilor straine, utilizand cele mai noi si eficiente metode de predare. Doar la ProLangauge inveti prin metode si concepte precum  NLP, multiple intelligences, TPR (Total Physical Control), Humanising Language Teaching, Drama activities for kids si altele.

De ce sa inveti la ProLanguage?

Usor, placut, metodic … Tot ceea ce iti doresti de la un curs de limbi straine!

  •   Calitate si plus valoare
  •   Cele mai noi si eficiente metode de predare
  •   Cel mai bun suport de curs (manuale originale internationale, suport audio-video)
  •   Cursuri interactive, personalizate pe necesitatile tale de formare
  •   Focus pe fiecare participant (grupe  optime de  10-12 cursanti)
  •   Lectii practice utile in diverse situatii conversationale
  •   Mediu de studiu placut si modern, la standardele scolilor de limbi straine internationale
  •   Experienta vasta a profesorilor nostri