In urma absolvirii cursurilor ProLanguage de limba spaniola, vei obtine Certificatul ProLanguage emis de centrul nostru, care atesta cunostintele si abilitatile de comunicare de limba spaniola ca limba straina.

Certificatele ProLanguage au utilitate la nivel national, in cadrul firmei in care lucrezi sau la un interviu de angajare, demonstrand ca ai cunostinte temeinice pentru toate cele 4 abilitati (scriere, vorbire, ascultare, citire) pentru fiecare nivel absolvit.

Certificatele se emit doar cursantilor care au obtinut punctajul optim la testarea finala (scris si oral).

Spaniola DELE

Diplomele DELE- Diplomas de Espanol como Lengua Extranjera certifica cunostintele de limba spaniola ca limba straina si sunt eliberate de catre Institutul Cervantes in numele Ministerului Educatiei, Culturii si Sportului din Spania. Examenele se sustin de trei ori pe an (in mai, august si noiembrie) prin Institutul Cervantes din Bucuresti si centrele autorizate.

Nivelurile de cunostinte certificate corespund celor 6 niveluri ale Cadrului European Comun de Referinta pentru Limbi, respectiv A1, A2, B1, B2, C1, C2.  http//diplomas.cervantes.es/

DELE A1 certifica cunostintele lingvistice si abilitatile de comunicare la nivel incepator, si anume faptul ca poti intelege si utiliza expresii utile in viata cotidiana, de necesitate imediata.

DELE A2 certifica faptul ca poti sa intelegi si sa utilizezi expresii si fraze uzuale in viata cotidiana, in situatii practice si relevante (poti sa oferi informatii elementare despre tine sau membri familiei, sa interactionezi cu vorbitori nativi la cumparaturi, intr-o calatorie, pe strada, etc.).

DELE B1 certifica cunostinte lingvistice necesare pentru a intelege si interactiona in situatii practice si obisnuite din viata de zi cu zi, pentru a comunica asteptari si opinii, dorinte si necesitati.

DELE B2 iti acrediteaza cunostintele si abilitatile lingvistice la nivel intermediar. Iti vei putea utiliza abilitatile de comunicare pentru a te descurca in diverse situatii cotidiene, in imprejurari care nu presupun un limbaj foarte specializat (la studii cat si la locul de munca).

DELE C1 certifica faptul ca ai un nivel avansat de cunostinte si te poti exprima coerent, fara efort, in situatii si pe o varietate de teme complexe, atat in scris cat si oral.

DELE C2 iti certifica cunostintele si abilitatile de comunicare in limba spaniola la cel mai inalt nivel, facilitand accesul la programe de studii la nivel academic si profesional.

De ce un certificat DELE?

  • Recunoastere internationala: DELE sunt eliberate de Ministerul Educatiei, Culturii si Sportului si sunt recunoscute in toata lumea de catre angajatori, camere de comert, in invatamantul public si privat, avand utilitate in special in mediul educational si profesional.
  • promovare personala in domeniul academic si profesional din Spania si in cele peste 100 de tari in care se sustin aceste examene.
  • Valabilitate nelimitata 

Avantaj DELE pentru elevii din Romania

  • Recunoastere in echivalarea probei de limba straina la bacalaureat (nivelul minim obtinut B1)
  • reducere de 30% pentru taxa de inscriere la examenele DELE, pentru toti elevii din Romania. 

Inscrierile se fac cu trei luni inaintea examenelor din mai si noiembrie, si cu o luna inainte, in cazul sesiunii din august.

Pentru detalii despre DELE contactati-ne la info@prolanguage.ro sau accesati http://bucarest.cervantes.es/ro/Diplome/inscrieri_diplome_romana.htm