Motiveaza-ti copilul sa invete limba engleza!  

In calitate de centru de pregatire si examinare Cambridge, Centrul de Limbi Straine ProLanguage in parteneriat cu British Council, ofera copiilor cu varsta intre 7-12 ani oportunitatea de a obtine renumitele certificate de limba engleza Cambridge YLE (Young Learners of English).

Parintii si cadrele didactice din judetul Sibiu ai caror elevi au rezultate foarte bune la limba engleza sau care pregatesc elevi pentru testele Cambridge, au posibilitatea de a-i inscrie la sesiunea de examinare Cambridge YLE care va fi organizata in Sibiu in data de 15.06.2014.

Data limita pentru inscrieri: 30.05.2014.

In ce consta testarea?

Menite sa evalueze competentele de limba engleza ale copiilor intre 7 si 12 ani, testele Cambridge YLE testeaza si certifica nivelul de cunoștinte de limba engleza pe 3 niveluri de dificultate, conform Cadrului Comun European de Referinta pentru Limbi al Consiliului Europei: YLE Starters (nivel A1), YLE Movers (nivel A1) si YLE Flyers (nivel A2).

Testarea presupune participarea elevilor la probele de Listening (ascultare), Reading & Writing (citire si scriere) si Speaking (proba orala), intr-un interval de timp cuprins intre 45 si 75 minute.

De ce un certificat Cambridge pentru copii?               

Desi ar putea parea devreme, beneficiile sustinerii unui test Cambridge pentru copii si detinerii unui certificat sunt multiple:

  •  Ofera o baza solida in invatarea limbii engleze;
  • Ofera recunoastere internationala si recompenseaza efortul copilului tau de invatare a limbii engleze;
  • Un mod excelent de a-i motiva si incuraja in continuarea invatarii (niciun candidat nu este respins, fiecare primind un certificat care atesta propriile abilitati);
  • Familiarizeaza cu structura si metodologia examenelor Cambridge de la nivelurile superioare, in anii care vor urma;
  • Evaluare obiectiva si standardizata;
  •  Ofera o imagine exacta a nivelului de cunostințe de limba engleza ale copilului tau.

 Cum se fac inscrierile?

Inscrierile se fac pana la data limita de 30.05.2014, ora 16.00, la sediul ProLanguage, Str.Somesului, Nr.3, Ap 2, Sibiu, prin achitarea taxei de examinare de 250 lei.

Pana la data examinarii, copiii inscrisi pot beneficia de pregatire suplimentara si simulari ale testelor Cambridge, alaturi de elevii ProLanguage.   

De ce sa susti testarea la ProLanguage?

  • Beneficiati de expertiza examinatorilor British Council;
  •  Profesorii ProLanguage sunt formatori si examinatori certificati de catre Cambridge Engish Language Assesement si British Council pentru a oferi pregatirea specifica necesara obtinerii diplomelor Cambridge.
  • Consultanta si asistenta pe tot parcursul pregatirii si examinarii;
  • Pregatire si examinare la standarde internationale;

Informatii suplimentare si inscrieri la datele de contact:

info@prolanguage.ro

tel: 0269-250.090;

0744-795.396.

Detalii despre examenele Cambridge pentru copii aflati accesand http://www.prolanguage.ro/cursuri-deschise/engleza-generala/cursuri-de-engleza-pentru-copii

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>