Home » Proiecte & Cluburi » Club de vacanta

Neuron English Summer Club by ProLanguage invită copiii cu vârsta între 5 şi 10 ani să petrecem împreună o vară de neuitat cu joc și voie bună dar și acumulare de cunoștințe noi și dezvoltare de abilități.

Vara aceasta învățăm accelerat limba engleză prin metoda științifică Neuron English dar şi prin alte jocuri şi activităţi educative pentru copii, în limba engleză.

Ne vom bucura împreună de ateliere de creativitate și comunicare, de vocabular şi citit poveşti, de karaoke şi cinema pentru copii.

Distractiv și super inteligent!

În laboratorul de engleză Neuron English ne vom întâlni cu personaje amuzante și super inteligente care ne vor provoca să învățăm limba engleză într-un mod inedit prin programele de învățare FastForWord şi Reading Assistant.

Se vor juca cu noi şi ne vor antrena neuronii personajele haioase de pe platforma online Neuron English : Ele-Bot, Space Commander, Hoop Nut, Houdini,  Buzz Fly și altii.

Metoda revoluţionară Neuron English este fundamentată pe cercetările neuroștiințelor și este un program foarte eficient care construiește capacitatea de învățare a creierului, făcând procesul de învățare mai ușor și mai rapid. Exclusiv la ProLanguage!

Învăţăm prin joc şi ne jucăm învăţând

Vom interacționa în cadrul activităţilor inedite concepute special pentru copii, ne vom descoperi talentul artistic în atelierele de desen şi pictură, vom fi mici actori la clubul de teatru, vom încerca rețete sănătoase la clubul micilor bucătari și vom afla lucruri interesante citind despre civilizații din trecut și locuri fascinante. Muzica și cîntecele celebre pentru copii ne vor însoți dând ritm și voie bună învățării limbii engleze.

Nu vom uita nici de soare și de ieșirile în aer liber! Vom explora mediul înconjurător prin vizită la Zoo, ieșiri în parc și la picnic. Ne vom face prieteni noi, vom învăța să lucrăm în echipă, să ne exprimăm ideile și să dezvoltăm o atitudine pozitivă.

ORGANIZARE

Neuron English Summer Club se desfășoară în perioada 3 – 14 iulie 2017, într-un mediu ultra modern, fiind destinat preșcolarilor (vârsta minimă 5 ani) și copiilor care în vara aceasta au absolvit clasa 0, clasa I, clasa a-II-a și a-III-a.

Tematica și activităţile sunt personalizate în funcție de vârstă, de nivelul de cunostințe de limba engleză și de interesul copiilor, urmărind obiective specifice de învățare și de dezvoltare de abilități.

ORAR ZILNIC

8.30 – 9.00: primirea copiilor;
9.00 – 11.50 activități interactive conform agendei de curs;
11.50 – 12.30 pauză de masă (masă caldă - sistem catering sau pachețel de acasă);
12.30 – 13.30 activităţi interactive, conform agendei de curs;

Investițe: 330 lei + TVA /săptămână/copil
10 % discount pentru 2-3 copii din aceeași familie;

De ce Neuron English Summer Club?

  • 40 ore de engleză
  •  acces zilnic timp de 10 zile pe platforma Neuron English
  •  acces nelimitat la ore de engleză pe platforma Neuron English pentru utilizarea individuală acasa, până la 31 iulie 2017
  • 11+ ani experienţă în organizarea cursurilor de limba engleză şi a programelor pentru copii
  • materiale didactice (acuarele, creioane colorate, plastilină, lipici, hârtie colorată, fișe de lucru)
  • biletul de intrare la grădina zoologică și/sau muzeu inclus;

Locație desfăşurare: Centrul ProLanguage, str. Someșului Nr. 3, Ap.2, Sibiu.

Activităţile se desfăşoară atât în sediul nostru cât şi în aer liber (parc, muzeu, grădina zoologică, ieșiri în oraș), copiii fiind permanent însoţiţi de profesorii și însoțitorii noștri.

Rezervă un loc pentru copilul tău la: info@prolanguage.ro
0744 795 396; 0269 250 090

Termen limită înscrieri: 30.06.2017